Jobba hos oss

Vi är ett härligt gäng som jobbar hårt för att våra gäster ska få en fin matupplevelse i en härlig miljö. För oss är det viktigt att man har kul på jobbet!

Lediga tjänster

Välkommen in i värmen!

Att arbeta på Vapiano skiljer sig från andra restaurangjobb. Till skillnad från många andra kräver vi inga förkunskaper av dig, istället tror vi att om du har rätt motivation och personlighet kommer du kunna lära dig arbetet och växa under din tid hos oss.

Karriär och utbildning

Hos oss börjar alla på lika villkor och får samma introduktion. Sedan har du chansen att göra det bästa av din tid hos oss, oavsett om du behöver ett extrajobb för stunden eller om du siktar mot stjärnorna.

Vidare tror vi på Vapiano på utbildning av våra medarbetare, därför har vi ett internt utbildningsprogram genom vilket våra medarbetare får goda möjligheter att utvecklas och växa. Oavsett i vilken del av restaurangen du arbetar, får du en personlig utbildningsplan som omfattar såväl grundutbildningar inom restaurangarbete, som flera vidareutbildningar.

Låter det här som något för dig? Bra, vi söker alltid fler duktiga medarbetare!

Huvudkontor

Vapiano Sverige
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Följ Vapiano Sverige

Studenter och praktik

Vid mån av plats tar vi gärna emot praoelever från grundskolan på våra restauranger. OBS, kontakta ej vår infomail för PRAO-förfrågningar utan maila istället direkt din lokala Vapiano-restaurang, kontaktuppgifter hittar du under respektive restaurangsida.

Som prao får du testa på hur det är att arbeta i en Vapiano restaurang med allt från att träffa gäster och hur service utförs på bästa sätt till att vara med när vår pasta tillverkas och förpackas inför dagen. 

 

 

Ska du göra ett projektarbete?

Vi hjälper dig gärna, oavsett om du vet precis vad du ska skriva om eller om du vill bolla idéer till ett arbete. Vi gillar att lära oss nya saker och det är alltid nyttigt med nya färska ögon på vår verksamhet. 
Kontakta oss på info@vapiano.se

Möt våra stjärnor

“En bra plats att utvecklas på”

Leticia Peralta, skiftledare på Vapiano Kungsport:
Jag fyller snart 21 och har jobbat på Vapiano Kungsport i tre år. Det började med att jag hade ätit där två gånger och tänkt gud vad kul att jobba här, man kunde göra så mycket. Nu har jag jobbat som skiftledare i ett och ett halvt år ungefär. De frågade mig om jag ville ha den rollen och jag antog utmaningen direkt. Det roliga är att ständigt ha kommunikation med kollegor och gäster. Och att man ger coachning till sina kollegor så att vi kan ge den bästa servicen till våra gäster. Vapiano är en bra plats att utvecklas på när det kommer till service. Man får en extremt bra grund och det är en bra erfarenhet att ha på cv:t.

”Att jobba på Vapiano har gjort mig mer självständig”

Angkana Jakhamkhong, pastakock på Vapiano Vasagatan:
Vapiano har varit ett väldigt bra första jobb för mig! Under det här året som gått har jag utvecklats mycket som person, fått testa flera olika saker och blivit mer självständig. Jag har lärt känna nya människor och fått många nya vänner. Nu är jag köksansvarig, eller section leader som vi säger, på Vasagatan och om några veckor ska jag få chansen att börja jobba i baren. Det känns jättespännande.

”Vapiano är som min andra familj”

Altan Celep, driftchef på Vapianos huvudkontor i Stockholm:
I april 2021 har jag jobbat på Vapiano i 11 år. Jag kom till Sverige från Turkiet den 24 februari 2010 och började jobba på Vapiano Gamla Stan i Stockholm den 16 april samma år. Allt jag har lärt mig i Sverige har jag lärt mig här. Jag började på golvet, har arbetat mig upp, och har i princip haft alla jobb som går att ha i företaget sedan dess. Vapiano är som min andra familj. Vi är teamspelare och arbetar och löser alla utmaningar tillsammans. Jag lär mig saker hela tiden och ser fram emot att få fortsätta utvecklas längs resans gång.

”Jag trivs bäst när det är riktigt många gäster”

Carl Teckner, restaurangbiträde på Vapiano i Mall of Scandinavia:
Jag började för två år sedan, i det vi kallar Servizio. Där tar jag emot beställningar och betalningar, plockar disk och har mycket kontakt med kunderna. Man är den första personen som kunden möter och det roligaste är att träffa alla gäster. Jag har också fått stå i baren och i köksstationen där vi lagar pasta och risotto. Jag trivs bäst när det är bra tryck! Riktigt många gäster, restaurangen är fullbemannad och man får jobba hårt för att alla ska få bra service. Arbetsuppgifterna på Vapiano passar mig eftersom jag gillar att hålla igång.