Senaste menyn

Klicka här för att öppna den senaste Vapiano-menyn

Meny >

 

Take-away

För mer info om vårt TAKE-AWAY & DELIVERY erbjudande

Klicka här >

SPECIALS

Höstens special är Tryffel & Portabello Risotto och Pizza med säsongens tryffel och färsk Portabellosvamp.

ANTIPASTI

För att dela, avnjuta till ett glas, eller helt enkelt som komplement till din favoritpasta. Autentiskt italienska och alltid tillagade med passion!

Visa antipasti  >

PASTA

Varje dag gör vi vår färska pasta. Våra ingredienser:
vatten och durumvetemjöl eller fullkornsmjöl av dinkel, som omvandlas till 11 olika typer av pasta i vår Manifattura. Var och en med sina egna speciella egenskaper. Du kan även välja glutenfri.

Visa pasta >

 

PIZZA

Vi gör vår pizzadeg dagligen av färsk jäst, vetemjöl, vatten, rapsolja, salt och lite socker innan vi bakar av pizzorna med färska ingredienser. Naturligtvis kan du toppa den med vad du vil! Vi erbjuder även pizza utan gluten.

Visa pizza  >

INSALATA

Våra sallader är färgstarka, färska och krispiga. Med noga utvalda ingredienser och dressingar gjorda från grunden.
Välj bland alla våra dressingar balsamico, cesare, niçoise , rucola-senap, yoghurt eller låt dig inspireras av våra specials.

Våra sallader >

 

Risotti

Den italienska klassikern – i oemotståndliga, utsökt krämiga variationer. Grymt goda och innehåller inget gluten.

Visa risotto  >

BARNMENY

Du har väl hört att du kan få flera av våra rätter i barnportioner för alla barn upp till 12 år? Pasta Pomodoro, Bolognese eller med Grana Padano D.O.P. och lite smör. Missa inte vår roliga flygplanspasta – eller Kids Pizza Margherita, Salame eller Proscuitto e Funghi.

Visa barnmeny >

 

DOLCI

En härlig måltid utan ett sött avslut? Otänkbart för oss. Därför gör vi våra handgjorda dolci varje dag med noga utvalda och goda råvaror.

Visa efterrätter  >

Bevande

Oavsett om du vill tillbringa lördagseftermiddagen med vänner över en Aperol Spritz, fira fredag ​​kväll med en cocktail, eller njuta av ett gott glas vin till maten – så hittar du allt i vår bar.

Visa barmeny * >

 

Innehåll

Undrar vad våra rätter innehåller så hittar du enkelt all information om vår mat här. Observera att trots alla utbildnings- och kvalitetssäkrande åtgärder kan det förekomma korskontamination på en restaurang så meddela din kock om du har några funderingar om detta! Här kan du ladda ned vår allergenguide, varsågod.

Visa innehållsguide  >