BOKNINGAR FÖR STÖRRE SÄLLSKAP

 

I dagsläget avråder vi från större sällskap och gruppbokningar som planeras för den närmsta tiden. Vi välkomnar så klart lagom stora sällskap, i linje med folkhälsomyndighetens rekommendationer, och att man visar hänsyn till andra gäster genom att hålla avstånd och endast komma när man känner sig frisk. Självklart, tar vi alltid hygien på största allvar, våra lokaler är stora och vi dukar bara upp vartannat bord för att säkerställa att rekommenderad social distans efterlevs.

Hos oss är alla välkomna, generellt sett behöver man inte boka bord hos oss. Däremot förstår vi att man vid vissa tillfällen vill kunna boka och planera. Kanske behöver man nu mer än någonsin få boka och planera, behöver känslan av något i kalendern att se fram emot, något som kan ske när vi återgår till en mera ’normal’ vardag efter denna Corona-situation är över.. Varför inte planera in en höstmiddag, jul-AW, återträffsbubbel etc?

Inga bokningar är bindande, det enda vi ber om är att ni meddelar oss eventuella avbokningar så att vi kan planera vårt arbete på bästa sätt. 

Om du vill boka in en Vapiano-stund är det bara att fylla i vårt formulär så återkommer restauranger snarast möjligt med en bokningsbekräftelse och svar på eventuella frågor i samband med bokningen.

Varma Hälsningar
//Vapiano-teamet

Vänligen observera att om din bokning gäller företagsevent är du istället varmt välkommen att kontakta oss via: event(at)vapiano.se