BOKNINGAR FÖR SÄLLSKAP

Hos oss är alla välkomna. I vanliga fall behöver du inte boka bord hos oss. Däremot förstår vi att det finns tillfällen när sällskap vill kunna boka och planera för ett besök i förväg.

I dagsläget tar vi inte emot bokningar för större mingel och fester, men självklart välkomnar vi middagsbokningar för lagom stora sällskap i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Observera att för sällskap med fler än 4 personer kommer vi, för att följa rådande COVID-riktlinjer, dela upp er på flera bord. Det innebär att ni alltid sitter max 4 personer vid varje bord. Här ber vi om er förståelse och vill betona vikten av att vi hjälps åt att följa fördelningen.

Vi tar alltid hygien på största allvar – våra lokaler är stora och vi dukar bara upp bord med tryggt avstånd till andra sällskap – för att säkerställa att rekommenderad social distans efterlevs.

OBS! Vi ber dig att visa hänsyn till andra gäster och till våra medarbetare genom att hålla avstånd och endast besöka oss när du känner dig helt frisk och symptomfri.

Inga privatbokningar är bindande. Det enda vi ber om är att du i god tid meddelar oss om du vill avboka, så att vi kan planera vårt arbete på bästa sätt.

Om du vill boka in en Vapiano-stund är det bara att fylla i vårt formulär så återkommer restaurangen snarast möjligt med en bokningsbekräftelse och svar på eventuella frågor i samband med bokningen.

Varma Hälsningar
//Vapiano-teamet

Vänligen observera att om det gäller företagsbokningar så är du varmt välkommen att istället kontakta oss på: event(at)vapiano.se

Kontakt • FAQ • Jobba hos oss • Nyheter • Allmänna villkor

Depeche AB • 556584-5301 • info@vapiano.se