Bordsbokning

Hos oss är alla välkomna. Man behöver inte boka bord utan det går utmärkt att köra drop in – vi älskar spontana besök, du är alltid välkommen! Däremot förstår vi att det finns tillfällen när man vill kunna boka och planera för ett besök i förväg. Fyll då i vårt bokningsformulär längre ned på denna sida, så återkommer vi snarast möjligt. (OBS! Bordsbokning endast möjligt för sällskap om minst 4 personer.)  

Bordsbokning

Vad kul att du vill boka bord på någon av våra restauranger 😊.

Vi är oerhört glada att restriktionerna är lyfta och att vi åter kan välkomna större sällskap. Som vi längtat efter denna stund!

Men Covid-19 finns ännu kvar ute i samhället. Därför ber vi dig att visa fortsatt omtanke för andra gäster och för våra medarbetare. Kom endast till våra restauranger om du känner dig frisk och symptomfri.

När du fyllt i formuläret nedan går bokningsförfrågan direkt till den restaurang du vill besöka och de återkommer så snart de kan med en bokningsbekräftelse och svar på eventuella frågor i samband med bokningen.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vänligen observera att:

  • Vi tar endast bokningsförfrågningar för sällskap på minst 4 personer. Är ni färre än 4 är ni varmt välkomna till oss utan bokning! – vi har alltid gott om bord och lämnar allt rum för spontana drop-in-besök.
  • På de dagar då event pågår på Malmö Arena och Friends Arena har vi valt att INTE ta emot bordsbokningar på de intilliggande restaurangerna Malmö Emporia och Mall of Scandinavia. Dessa dagar är alla istället välkomna utan förbokning.

Varma hälsningar
//Vapiano-teamet

 

15 + 4 =

Företagsbokningar

Vänligen observera att om det gäller företagsbokningar så är du varmt välkommen att istället maila till:

Följ Vapiano Sverige