Bordsbokning

Hos oss är alla välkomna. Man behöver inte boka bord utan det går utmärkt att köra drop in – vi älskar spontana besök, du är alltid välkommen! Däremot förstår vi att det finns tillfällen när man vill kunna boka och planera för ett besök i förväg. Fyll då i vårt bokningsformulär via länken nedan så återkommer vi snarast möjligt.

Bordsbokning

I dagsläget tar vi inte emot bokningar för större mingel och fester, men självklart välkomnar vi middagsbokningar för lagom stora sällskap i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Inga privatbokningar är bindande. Det enda vi ber om är att du i god tid meddelar oss om du vill avboka, så att vi kan planera vårt arbete på bästa sätt.

Obs, för närvarande är COVID-regeln max 8 personer per bord, därför delar vi upp er bokning på flera bord ifall ni överstiger 8 personer – tack för er förståelse.

Visa omtanke för andra gäster och våra medarbetare, kom endast om du känner dig frisk och symptomfri.

Läs mer om hur vi arbetar för ett tryggt restaurangbesök under rådande omständigheter.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Fyll i formuläret på respektive restaurangs sida så återkommer restaurangen snarast möjligt med en bokningsbekräftelse och svar på eventuella frågor i samband med bokningen.

Varma hälsningar
//Vapiano-teamet

 

9 + 12 =

Företagsbokningar

Vänligen observera att om det gäller företagsbokningar så är du varmt välkommen att istället maila till:

Följ Vapiano Sverige