Kom som du är

Hela vår meny är tillgänglig från tidig lunch till sen kväll och du är välkommen på det sätt som passar dig bäst. Anslut till ditt nästa webbmöte från våra soffor, låt fika övergå i middag eller rulla in barnvagnen efter en sömnlös natt och få kaffet du själv inte hinner brygga.

 

Coffice

När hemmakontoret blir för instängt. När kaffefiltren tagit slut. När det är dags för jobbmötet med kollegorna som du måste träffa. När hemtentan måste skrivas och grupparbetet bli klart. Kom till oss! På Vapiano finns rymliga lokaler, wi-fi, mustigt italienskt kaffe av högsta kvalitet och inget köpkrav. Hos oss är du trygg och här får du jobbet gjort.

Lunch

Långlunch, vinlunch, snabb lunch, vabb-lunch… Vi har något på menyn oavsett om du är på språng eller har all tid i världen. Håll utkik efter smakrika erbjudanden och nyheter.

After work

Äntligen! När dagens stresspuls övergår i begynnande festpuls. När andan i halsen ersätts av sänkta axlar. När du och dina närmsta kollegor eller vänner tar plats vid våra ekbord. Då äntligen är det Vapihour på Vapiano.

Middag

I värmen under olivträdet, med basilika och rosmarin i krukor på bordet och dofter av nylagad mat från köket. Något gott i glaset och dina närmaste bredvid dig. Det låter som en dyrbar dröm om Italien, men det finns hos oss. Och du är välkommen precis som du är.

Event

Det kommer en tid när vi kan träffas i större sällskap och ha kul tillsammans igen. Då hoppas vi att ni vill komma till oss. Just nu anordnar Vapiano inga större evenemang, med hänvisning till allmänna råd och föreskrifter från myndigheter och regioner. När det blir tillåtet kommer Vapiano återigen att arrangera temakvällar som till exempel quiz. Då blir det också möjligt att abonnera hela eller delar av våra restauranger för privata arrangemang och företagsevent. Den som väntar på något gott… är tills vidare alltid välkommen i små sällskap som placeras max 4 personer vid samma bord.