Vårt mål med din tid här på Vapiano är att den ska vara fylld med lärande för livet, och arbetslivet, samtidigt som du har kul på jobbet. Vi anställer inga restaurangchefer, vi utvecklar alla själva – kanske är just du vår nästa restaurangchef?

VAPIANOS KARRIÄRSTEGE

 

Att arbeta på Vapiano är inte som vilket annat restaurangjobb som helst. Till skillnad från många andra kräver vi inga förkunskaper av dig, istället tror vi att om du har rätt motivation och personlighet kommer du kunna lära dig arbetet och växa under din tid hos oss.

Vidare tror vi på Vapiano på utbildning av våra medarbetare, därför har vi ett internt utbildningsprogram genom vilket våra medarbetare får goda möjligheter att utvecklas och växa. Oavsett i vilken del av restaurangen du arbetar, får du en personlig utbildningsplan som omfattar såväl grundutbildningar inom restaurangarbete, som flera vidareutbildningar.

 

Låter det här som något för dig? Bra, vi söker alltid fler duktiga medarbetare!
Klicka här för att se vilka lediga jobb som finns hos oss just nu!

KARRÄR – VAPIANO RANKS

VAPIANISTI – Du är vår härliga Vapianisti, du kan utvecklas och lära dig flera stationer.

TRAINER – Första steget i Vapiano ranks innebär ansvar för att utbilda nyanställda och följa upp kollegors arbete på stationen. Du blir en förebild och du tycker om att lära ut och utveckla andra.

SECTION LEADER – Som Section Leader ansvarar du för att arbetet inom ditt område flyter som det ska. Du uppmuntrar till lagarbete och tycker om att ta initiativ, leda andra och lösa problem.

SHIFT LEADER – Som Shift Leader ansvara du för driften av restaurangen under ditt skift. Du kan alla stationer och du gillar att planera, coacha, följa upp och lösa situationer som kan uppstå.

MANAGER – Som Manager brinner du för att driva restaurangen och medarbetarna framåt. Du följer upp rutiner och gerfeedback inom skiftledning och systemarbeten. Du ansvarar för minst ett av restaurangens system.

ASS. RESTAURANT MANAGER – Som Assistant RM är du RM:s högra hand. Tillsammans med RM driver och utvecklar ni verksamheten. Du är en god ledare och kan arbeta självständigt och fatta avgörande beslut. Din viktigaste uppgift är att upprätthålla standards genom att uppmuntra noggrannhet och lagarbete.

RESTAURANT MANAGER – Som RM är du ytterst ansvarig för hela restaurangen. Du ansvarar för att restaurangen uppnår affärsplan och sina ekonomiska mål. Du tycker om att ta svåra beslut och arbeta med många saker samtidigt. Du är kompetent inom alla områden och är den yttersta bäraren av vår värdegrund GLaNS genom att alltid vara en glänsande förebild.

SUPPORT EXPERTS – På camp central (HK) finns roller för den som blir expert inom områden som drift, personal, ekonomi, marknad, lön, produkt, utbildning och ger support till samtliga local camps.

Kontakt • FAQ • Jobba hos oss • Nyheter • Allmänna villkor

Depeche AB • 556584-5301 • info@vapiano.se