Barn äter gratis*

Från och med nu och till 11 april 2021!

Julen varar än till påska!

 

Under perioden 27 november 2020–11 april 2021 äter barn gratis* hos samtliga Vapiano i Sverige. Uppge rabattkod ”VAPI KIDS” i kassan och bjud familjens unga gourmander på pasta, pizza eller sallad, lagad med kärlek i någon av våra rymliga restauranger. Hos oss umgås du tryggt och säkert tillsammans med de allra närmsta i familjen.

Varmt välkommen och Vapi Christmas! //Team Vapiano

VILLKOR*

Uppge rabattkod ”VAPI KIDS” i kassan för att ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller barn upp till 12 år och endast i vuxens sällskap. Gäller upp till två barn per vuxen (dvs. 2 vuxna = upp till 4 gratis barnportioner). Samtliga rätter från ordinarie meny ingår i erbjudandet, dock ej extras och specialbeställningar. Däremot går det självklart bra att anpassa för allergier, som t.ex. att byta till glutenfri pasta. Gäller ej take-away och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Sista dagen för erbjudandet är den 11/4 2021.

 

Ett tryggt besök

 

Du vet väl att på Vapiano tar vi, alltid, hygien på största allvar. I coronans tid har vi även vidtagit ytterligare åtgärder för att ni gäster ska känna er trygga. Till exempel har vi blockerat vissa bord och ytor för att säkerställa att rätt distans mellan gäster kan hållas. Självklart följer vi samtliga av Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.

Vapiano uppmuntrar ej till besök i stora sällskap eller att man går ut med människor man i vanliga fall inte umgås med just nu. Detta är ett erbjudande som riktar sig till den enskilda familjen.

Covid-19-regeln om max 4 per bord är också något som följs strikt. Är ni fler än 4 i familjen så kommer ni behöva delas upp vid flera bord. Tack för visad förståelse och stöd med att hålla oss till de föreskrifter och allmänna råd som finns kring maxantal vid borden!

Vapiano har stora lokaler med gott om plats och god möjlighet att hålla avstånd till andra sällskap.

Vi ber dig att visa hänsyn till andra gäster och våra medarbetare, besök endast restaurangen när du känner dig helt frisk och symptomfri! Vi har valt en extra lång period för erbjudandet i år, just för att man ska kunna vänta med att besöka oss till ett annat tillfälle om man inte känner sig helt kry.

Kontakt • FAQ • Jobba hos oss • Nyheter • Allmänna villkor

Depeche AB • 556584-5301 • info@vapiano.se